Rasespesialen i Drammen 1. Juni 2014 med utstilling, ringtrening og kåring

Klubben For Bolognese og Coton De Tulear inviterer til utstilling m/valpeskue

01. juni 2014 i Drammen Park.

Gruppe 9: Bolognese, Coton de tulear og Malteser: Frode Jevne, Norge

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til rasespesial motsatt dag av NKK Drammen. Dette er en stor mulighet for å skaffe seg 2 CERT i løpet av en helg, samt CACIB på NKK utstillingen. For mer informasjon om NKK utstillingen, se www.nkk.no.

I tillegg til utstilling blir det mulighet for ringtrening med Anette en halv time før utstillingen starter. Og til alle dere som har hunder som er klippet eller dere som ikke har noe lyst på utstilling, nå har dere mulighet til å få en evaluering av hunden av 2 autoriserte dommere: Frode Jevne og Inger Ronander. Vi har ikke så stor populasjon i våre raser og vi ønsker å vite mer om så mange som mulig. Klubben har bl.a. krav om kvalitetskrav fra utstilling før man evt.skal ha et valpekull eller bruke en hanhund i avl. Denne kritikken som blir gitt på kåring, vil telle som et utstillingsresultat. Det er også viktig for oppdrettere å se hvordan resulatet av oppdrettet er. SÅ MØT OPP, men husk å ta med stamtavle. Behøver ikke melde på på forhånd.

Påmelding-og betalingsfrister m/priser: Elektronisk, via www.nkk.no: 10.05.2014. Valp kr.150,- Eksteriør kr.350,- Elektronisk, utsatt frist: 15.05.2014. Valp kr.240,- Eksteriør kr.440,- Manuell: 02.05.2014. Valp kr.210,- Eksteriør kr.410,-

Manuell påmelding: Til bolcot@outlook.com . Betaling til konto nr: 1503.23.42342. Husk! Merk betaling med hundens registrerings nummer.

For mer informasjon: bolcot@outlook.com

Vi ønsker velkommen til en hyggelig dag i Drammen park!